Att anlita städhjälp gör att man frigör lite tid från tråkiga hushållssysslor och på så vis får tid över till annat. Tack vare RUT-avdrag så blir det inte en så stor kostnad utan helt klart värd pengarna. Det finns många olika typer av tjänster då det gäller städhjälp, allt från att putsa fönster en gång om året, flyttstädning eller månadsstädning. Fundera på vad just du vill ha hjälp med och sök i närområdet vad det finns för firmor och vad de kan erbjuda. Kanske hjälper det att någon kommer varannan vecka och storstädar lite och att du under veckorna dammsuger av det värsta och har ett skinande rent hus utan att göra någon större insats då det kommer till städning.

Ta dig råd att anlita städhjälp

En tjej som städar

Du kan vara säker på att freedomfinance hjälper dig med att söka lån och på så vis få råd med att unna dig något extra, som städhjälp. Ibland kan det dyka upp kostnader i vardagen som man inte kan rå för, det kan handla om att en tvättmaskin rasar eller kylskåpet. Tack vare att ta ett litet lån kan man få råd med att unna sig städhjälp, något som man kan ha förtjänat mitt i vardagens kaos. Städhjälp kan ge dig möjligheten att slappna av och göra något roligare med din tid än att städa huset.

Använd ditt RUT-avdrag

Du, glöm inte att använda RUT-avdraget som ger 50 % rabatt på städjobbet. Det handlar om mycket pengar och ger dig möjlighet att anlita städhjälp till riktigt bra pris. Företaget får i sin tur söka pengar från Skatteverket så ingen förlorar på det. Låt någon annan dammsuga och torka rent åt dig medan du ligger i hängmattan och läser en bok. Kolla bland alla städtjänster som finns och hitta det som passar dig allra bäst.

Author